Κοινωνία

13/07/2019 - 08:02

Όσο υπάρχει αγάπη... ο «Πασχάλης» της Μυτιλήνη θα αποκτήσει το δικό του αμαξίδιο

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε ότι ο «Πασχάλης», ο σκυλάκος που παρασύρθηκε κι εγκαταλείφθηκε από ένα ασυνείδητο οδηγό στην Ερμού,  (ιατρός στο επάγγελμα όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ) θα έμενε ανάπηρος και θα χρειαζόταν αμαξίδιο για να κινείται. 


Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης, είχαμε συγκινητικές προσφορές από ιδιοκτήτες ζώων με κινητικά προβλήματα από ολόκληρη την Ελλάδα, των οποίων τα ζωάκια δεν βρίσκονταν πια στη ζωή και ήταν διατεθειμένοι να μας αποστείλουν τα αμαξίδιά τους για να τροποποιηθούν για τον Πασχάλη. Μέσα σε λίγες ώρες, όμως, λάβαμε και ένα μήνυμα από μια Βρετανική φιλοζωική πρωτοβουλία, την Chrissy’s Hope. 


H συγκεκριμένη πρωτοβουλία ιδρύθηκε για να προσφέρει αμαξίδια σε ανάπηρα ζωάκια, και δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, με αφορμή μια αδέσποτη σκυλίτσα που χτυπήθηκε και έμεινε ανάπηρη (και είχε ανάγκη αμαξιδίου) στην Μεσσηνία.


Αυτοί οι εξαιρετικοί άνθρωποι οργάνωσαν μια λαχειοφόρο αγορά ΚΑΙ για τον δικό μας Πασχάλη, και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά ενός αμαξιδίου ειδικά στα μέτρα του! Τις επόμενες ημέρες θα μας αποσταλεί - και ο Πασχάλης θα μπορέσει να κινηθεί ξανά

 Εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική πρωτοβουλία, και τους Ανθρώπους στους οποίους ο Πασχάλης οφείλει το αμαξίδιό του.

 

Δείτε το βίντεο απο το  περιστατικό που έγινε viral

Μοιράσου το άρθρο!