Κοινωνία

06/11/2014 - 16:44

Ποτάμι αγάπης για τα παιδιά των προσφύγων στη Μόρια

Η

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του  Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», Αναστασία Αντωνέλλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Ένα ποτάμι αγάπης πλημμύρισε το ΚΑΠΗ μας με ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά των προσφύγων, που φιλοξενούνται στο Κέντρο Μεταναστών, στη Μόρια.  Ενημερώνουμε λοιπόν τους πολίτες, ότι η από σήμερα σταματά η συλλογή τους, μιας και η τωρινή ανάγκη υπερκαλύφθηκε.

            Ευχόμενη να μην ξανα-υπάρξει ανάγκη, Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους απλούς πολίτες, στους Συλλόγους, στους φορείς και στους ετεροδημότες μας, για την συγκινητική τους ανταπόκριση στο κάλεσμα μας! Για άλλη μια φορά, αποδείξαμε όλοι μαζί, πως ο ρατσισμός δεν κατοικεί στο νησί μας. Η ανθρωπιά για μας, είναι Υπέρτατη Αξία Ζωής! Οφείλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλες τις εκτός Λέσβου οργανώσεις, που προθυμοποιήθηκαν να μας συνδράμουν, χωρίς ωστόσο να κάνουμε χρήση της συνδρομής τους αυτής, μιας και η προσφορά των  Λέσβιων μας υπερκάλυψε.

            Ένα ευχαριστώ από καρδιάς και σε  όλους όσους μας συνέδραμαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών για τον μικρό Γιαννάκη, προκειμένου να πάρει αναπηρικό καροτσάκι. Και σε αυτή τη περίπτωση η προσφορά ήταν πολύ μεγάλη! Γι’ αυτό και σταματάμε την συλλογή τους, προκειμένου  να φροντίσουμε για την αποστολή τους, μαζί με τις ευχές όλων μας στον μικρό Γιαννάκη, να σταθεί γρήγορα στα πόδια του.»

 

 

Μοιράσου το άρθρο!