Κοινωνία

23/08/2018 - 08:21

Προσφυγή καταστηματαρχών - κατοίκων στον Υπουργό Μεταφορών για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα φέρει το έργο στην Αερ. Γιαναρέλλη

Η

Επιτροπή των καταστηματαρχών καθώς και οι κάτοικοι των περιοχών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιαναρέλλη. μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ (13/7/18 Αρ. Φύλλου 2799) που αφορά την «Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Μυτιλήνης », για το έργο «Aντικατάσταση αγωγού όμβριων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιαναρέλλη».

Προσφύγαμε μαζί με την πληρεξούσιο δικηγόρο μας  στον  Υπουργό  Μεταφορών, Υποδομών και  Δικτύων, όπως είχαμε το δικαίωμα, συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε την επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή, κοινοποιώντας ταυτόχρονα  προς το Γραφείου του Πρωθυπουργού, στους τοπικούς βουλευτές και στους αρμόδιους των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Προσπαθώντας να αναδείξουμε την προχειρότητα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων,  όλοι οι υπογράφοντες την προσφυγή, εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας για τη στάση που επέδειξαν   η   Δημοτική Αρχή,  και   η Αντιπολίτευση αναφορικά με το  έργο της ΔΕΥΑΛ «Aντικατάσταση αγωγού όμβριων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιαναρέλλη». Δηλώνουμε  ότι ξεκινούμε άμεσα επαφές με τους υποψηφίους των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ευελπιστώντας   ότι  οι υποψήφιοι θα ενστερνιστούν   τους εύλογους προβληματισμούς μας, δείχνοντας ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο στα προβλήματα που θα δημιουργήσει το, πρόχειρα μελετημένο, έργο στην επιχειρηματική, επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητά μας, με σκοπό να υπάρξει συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των ενδιαφερομένων.

 

Δείτε εδώ το έγγραφο της προσφυγής

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.pdf 277.03 KB

Μοιράσου το άρθρο!