Κοινωνία

23/06/2011 - 11:00

"Ρεζίλι των σκυλιών" η Λέσβος σε όλη την Ελλάδα - "Μπράβο στους φιλόζωους Δημοτικούς Άρχοντες!!!"

Η χθεσίνη αποκάλυψη του Lesvosnews για το νταβαζτιλίκη του Δήμου Λέσβου στη συναυλιά που διογρανωνεί  "Η Κιβωτός" προκάλεσε αίσθηση. Αναδημοσιεύτηκε σε όλες τις φιλοζωικές ιστοσελίδες , σε εκαντοντάδες προφιλ στο facebook  και στην μεγαλύτερη φιλοζωική Ιστοσελίδα της Ελλάδας στο
adespoto.gr

Δείτε την δημοσίευση  εδώ

Το adespoto.gr παροτρύνει μάλιστα τους φιλόζωους από όλη την Ελλάδα να βομβαρδίσουν με διαμαρτυρίες το Δήμο Λέσβου. Γράφει:

Για ακόμα μία φορά, θα σημειώσουμε ως adespoto.gr, οι δήμοι δεν έχουν καν την εξυπνάδα ή το ''marketing'' να βοηθήσουν έστω και τυπικά τους φιλοζωϊκούς συλλόγους. Αντί να επικροτήσουν τέτοιες κινήσεις, αντί να στηρίξουν τους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν ζώα ακρωτηριασμένα, παρατημένα και υποσιτισμένα όπως έχουμε δει πολλές φορές από αυτό το νησί, ζητάνε προμήθεια;;;

Επειδή δεν ανεχόμαστε πλέον κανένας Δήμος να μην εφαρμόζει τις υποχρεώσεις του από το νόμο σχετικά με την περίθλαψη των αδέσποτων αλλά και να μην στηρίζει τα φιλοζωϊκά σωματεία, διαμαρτυρηθείτε στα:

2251 0 27777, 2251 0 28811, 2251 0 20478, dimos@mytilene.gr grafeiotypou@mytilene.gr pressoffice@mytilene.gr

Από το Δήμο Λέσβου ακόμη ΚΑΜΙΑ απάντηση!!! Προφανώς εφαρμόζουν τη πάγια τακτική.... ας τους να γράφουν θα ξεχαστεί το θέμα!!!

Μοιράσου το άρθρο!