Κοινωνία

19/05/2020 - 21:58

Θλίψη στη Βρίσα για τον θάνατο πατέρα δύο παιδιών μετά από τροχαίο

Τραγικό το συμβάν που έκανε άνω κάτω την κοινωνία του χωριού της Βρίσας. Έφυγε το απόγευμα σε τροχαίο ο Θανάσης Παράκοιλας.

Αυτό αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βρίσας "Κάτω από τον Πλάτανο"

Η είδηση που μετέδωσε το Lesvosnews.net προκάλεσε θλίψη καθώς ένας νέος άνθρωπος χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Αν και αρχικά υπήρξε σύγχυση για το μέρος και τον τρόπο που έγινε το συμβάν αυτό που πλέον έχει ξεκαθαρίσει είναι ο ότι το τραγικό περιστατικό έγινε στο δρόμο Γαββαθας - Άντισσας σήμερα το απόγευμα στις 5 όταν η μοτοσικλέτα του 49χρονου από τη Βρίσα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας (πληροφορίες  κάνουν λόγο για 70χρονο άνδρα)

Ο θάνατος του πατέρα από τη Βρίσα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ήταν ακαριαίος.  Θα διενεργηθεί παρόλα αυτά νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

 

Και η ιστοσελίδα "Κάτω από τον Πλάτανο" καταλήγει: 

Μετά τη διάδοση της πληροφορίας γεννήθηκαν σε όλους τα ερωτήματα σχετικά με το πως συνέβη. Τι να το κάνεις το πως. Σημασία έχει ότι αυτός έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα. Σημασία έχει ότι ορφάνεψαν τα δυο παιδιά του, με το ένα να είναι μικρό ακόμα. Σημασία έχει ότι η μάνα του ήπιε το πιο πικρό ποτήρι που μπορεί να δοκιμάσει άνθρωπος.

Ο Θεός να δίνει δύναμη στα παιδιά του, στη μητέρα του, στην αδελφή του να αντέξουν το χτύπημα και να συνεχίσουν τον αγώνα της ζωής.

Συλλυπητήρια σ’ όλους τους συγγενείς του.

Μοιράσου το άρθρο!