Κοινωνία

27/05/2019 - 16:26

Ξεσπά ο πατέρας της Ερατούς που δολοφονήθηκε στη Μυτιλήνη

Με δάκρυα στα μάτια μιλά για τον χαμό της κόρης του, ο πατέρας της 24χρονης Ερατούς, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.


«Ας τον κρίνει ο Θεός, εγώ δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Αυτό που θα κάνω είναι να το πάω δικαστικά μέχρι τέλους, γιατί αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή, του παιδιού μου», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης 24χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή του Star.

«Το παιδί το έχουμε εμείς. Αυτό το θέμα έχει λήξει. Όσο ζω, το παιδί αυτό θα το μεγαλώσω εγώ», είπε συγκινημένος όταν ρωτήθηκε για την επιμέλεια της εγγονής του, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κοιμόταν στο δωμάτιο, όταν ο πατέρας της πυροβόλησε τη μαμά της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 25χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με την καραμπίνα του την 24χρονη, ενώ τους πυροβολισμούς άκουσε μέσα από το τηλέφωνο, ένας φίλος της 24χρονης, με τον οποίο μιλούσε εκείνη την ώρα. 

Όπως υποστήριξε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο λόγος του καβγά ήταν ότι η άτυχη κοπέλα για μια ακόμα φορά είχε αρνηθεί τις εκκλήσεις του για επανασύνδεση. Ο ίδιος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι θα έπαιρναν διαζύγιο και ζήλευε παθολογικά, καθώς πίστευε ότι τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσά τους.  

Μοιράσου το άρθρο!