Λήμνος

24/09/2015 - 07:07

Δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Λήμνο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου ενημερώνει ότι στις δράσεις της Move Week Λήμνου, που θα λάβουν χώρα στο νησί μας από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κίνησης και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, εντάσσονται δύο εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για το Τουρνουά Μπάσκετ για Μικρούς και Μεγάλους, όπου θα γίνει συγκέντρωση χρημάτων για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου, καθώς και τον Αγώνα Επίδειξης Ποδοσφαίρου όπου θα γίνει συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του Ειδικού Σχολείου του Ρεπανιδίου.

Αναλυτικότερα, οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

Α) Τουρνουά Μπάσκετ για Μικρούς και Μεγάλους, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Σχολείο Κοντοπουλίου.

Ο Α.Ο. Ηφαιστίας Κοντοπουλίου σε συνεργασία με την ομάδα δράσης MoveWeek Λήμνου, διοργανώνουν ένα βραδινό, 3on3, τουρνουά μπάσκετ, για μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά, με σκοπό την ανάδειξη της άθλησης και της σωματικής αγωγής ώς τρόπο ζωής, αλλά και την συγκέντρωση χρημάτων, που θα δοθούν στο ΚΗΦΗ Δ. Λήμνου. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ειδικό κουτί, όπου θα μπορέσει ο καθένας να προσφέρει το ποσό της αρεσκείας του. Τί θα χρειαστώ: Αν θα συμμετέχω να φτιάξω μια ομάδα μπάσκετ τριών ατόμων, να έρθω νωρίτερα στο γήπεδο για να την δηλώσω και να φοράω κατάλληλη, αθλητική ενδυμασία. Αν απλά παρακολουθώ, φωτογραφική μηχανή και ποπ κορν.

Β) Αγώνας Επίδειξης Ποδοσφαίρου, στο Campeon 5x5 στο Μούδρο, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ.

Η υπεύθυνη του Campeon5X5, Φρόσω Ασλανάκη, σε συνεργασία με την ομάδα MoveWeek της Λήμνου, διοργανώνουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε μία ομάδα νέων και μία ομάδα επιλέκτων ποδοσφαιριστών, μεγαλύτερων σε ηλικία, του χωριού. Σκοπός, να κερδίσει ο αθλητισμός και η διασκέδαση, αλλά και να συγκεντρωθούν χρήματα, που θα δωθούν στο Ειδικό Σχολείο Ρεπανιδίου. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ειδικό κουτί, όπου θα μπορέσει ο καθένας να προσφέρει το ποσό της αρεσκείας του.

Καλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Λήμνου να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες, εκτός από την ιδιαίτερη σημασία που έχουν για την ένταξη της κίνησης στη ζωή μας, παρέχουν πολύτιμη συνεισφορά σε δύο σημαντικούς φορείς κοινωνικής προστασίας της Λήμνου.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου με το πρόγραμμα της Εβδομάδας Κίνησης στη Λήμνο.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!