Λήμνος

15/11/2013 - 05:30

Wi-Fi στη Λήμνο αντί για Δ.Ο.Υ. - Δήλωση Γιάννη Ζερδελή

yle="text-align: justify;">Σχολιάζοντας την απάντηση του Υπουργού Οικονομικών στην επιστολή διαμαρτυρίας των δημάρχων για το κλείσιμο των νησιωτικών ΔΟΥ, την οποία είχαν καταθέσει ως αναφορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής, Αγνή Καλογερή, Νίκος Συρμαλένιος, Θοδωρής Δρίτσας, Δημήτρης Γάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και Σταύρος Κοντονής, ο βουλευτής ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Οι κάτοικοι της Λήμνου μπορούν πλέον να πάψουν να αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας και να διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση υπηρεσιών από το νησί τους, καθώς σε ένα χρόνο από τώρα θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις φορολογικές τους υποθέσεις μέσω του Taxis από τα χωριά τους μετά τη δέσμευση του κ. Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την επικράτεια.

Προφανώς και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, βάσει αυτής της εξαγγελίας του πρωθυπουργού, απάντησε στην πολλοστή παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάργηση των νησιωτικών ΔΟΥ παραπέμποντας ουσιαστικά τη λύση της "τυχόν" ταλαιπωρίας των νησιωτών στις ελληνικές καλένδες.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά το απόλυτο χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους πολίτες. Μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματά της, ως άλλες Αντουανέτες, κλέβουν το ψωμί και αναρωτιούνται γιατί δεν τρώμε παντεσπάνι. Τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού.»

Μοιράσου το άρθρο!