Περιβάλλον

05/06/2019 - 17:06

Τσιμέντο να γίνουν όλα... ακόμη και οι κολώνες στο Μακρύ Γιαλό

Δεν θα το έπαιρνα είδηση για να είμαι ειλικρινής (όπως προφανώς κανείς δεν το πρόσεξε εν μέσω προεκλογικής περιόδου), αν δεν μου το γνωστοποιούσε αρχικά ο εκλεκτός συνάδελφος υποψήφιος για τη Δ/Κ Μυτιλήνης Μάριος Γιαννάκας και στη συνέχεια και αρκετοί άλλοι.

Μέσα στον εκλογικό "πυρετό" λοιπόν, συνεργεία της Δ.Ε.Η. (προφανώς), "ξήλωσαν" όλες τις μαντεμένιες κολώνες του Μακρύ Γιαλού και στη θέση τους τοποθέτησαν αντίστοιχες τσιμεντένιες.

Οι κολώνες αυτές, που κοσμούσαν όλο το Μακρύ Γιαλό της Μυτιλήνης εδώ και δεκαετίες, αν και ήταν εντελώς ασυντήρητες, αποτελούσαν έργα τέχνης με πλαίσια σχημάτων στη βάση τους, κ.ο.κ. Αντικαταστάθηκαν ξαφνικά από βαρύγδουπους και ακαλαίσθητους τσιμεντένιους στύλους, επειδή προφανώς έτσι βόλευε.

Αναρωτιέμαι: Αυτοί που αποφάσισαν να προβούν σ' αυτή την ενέργεια, συνεννοήθηκαν με κάποιους υπεύθυνους και πήραν την έγκρισή τους ???? Προηγήθηκε μία διαβούλευση, με τους εκλεγμένους άρχοντες της πόλης (και όχι μόνο), οι οποίοι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ή ενήργησαν αυτοβούλως ???

Είναι δυνατόν σ' αυτή την πόλη, να γίνονται τέτοια έργα και να μην "ιδρώνει το αυτί κανενός" ????

Δείτε

ΠΑΝΟΣ ΠΙΤΣΙΟΣ 

Τιθέμενος σε αργία, εκλεγμένος 

Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης 

Μοιράσου το άρθρο!