Περιβάλλον

06/08/2013 - 13:58

Κατασκευή Έργων Ύδρευσης Αποχέτευσης σε Μόρια και Πάμφιλα

Σήμερα Τρίτη 6 Αυγούστου 2013, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνυπέγραψε με την ανάδοχο εργοληπτική εταιρία «ΜΙΝΑΒΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», δια του εκπροσώπου της κ. Βασίλη Λαμπρινίδη, τη σύμβαση εκτέλεσης έργου με τίτλο: «Κατασκευή Έργων Ύδρευσης Αποχέτευσης στις Δημοτικές Κοινότητες Μόριας – Παμφίλων και στην Τοπική Κοινότητα Παναγιούδας», ύψους 3.742.192,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.) και σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε, θα ολοκληρωθεί σε 1,5 χρόνο περίπου.
Το σημαντικό αυτό έργο για τους κατοίκους αυτών των περιοχών και το φυσικό περιβάλλον, που μπαίνει πλέον στη φάση της υλοποίησης, αφορά στα δίκτυα ύδρευσης - αποχέτευσης στις περιοχές Μόριας – Παμφίλων και Παναγιούδας, σύμφωνα με τη μελέτη που εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007 - 2013».

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής, που θα λύσει τα προβλήματα ύδρευσης – αποχέτευσης που υπήρχαν μέχρι σήμερα στις παραπάνω περιοχές.
 

Μοιράσου το άρθρο!