Πολιτική

13/01/2020 - 17:59

Κι όμως ο Κώστας Μουτζούρης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

Το  Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε  μια σπουδαία εκδήλωση  - αφιέρωμα για τα 110 χρόνια από την γέννηση του ποιητή Νίκου Καββαδία. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μαζί με το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία αλλά υπήρξε πρόβλημα με την θέρμανση του Δημοτικού Θεάτρου. (Διαβάστε εδώ  την σχετική ανάρτηση του Lesvosnews.net και τις παρεμβάσεις Τσακύρη και Αστυρακάκη.  ) 

 Το θέμα με την θέρμανση το επεσήμανε και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Ενδεχομένως κάποιος θα περίμενε ο Περιφερειάρχης να είναι καταπέλτης κατά του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Τσακύρη εντούτοις συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: Ο Περιφερειάρχης και  η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ευχαριστούν τον κ. Τσακύρη. 

Και αυτές οι ευχαριστίες μπορεί να είναι έκπληξη για κάποιους αλλά όπως μας αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον του κ. Περιφερειάρχη δεν είναι έκπληξη! Ο κ. Μουτζούρης έχει επιλέξει να πολιτευτεί με ένα διαφορετικό τρόπο χωρίς να βλέπει εχθρούς και χωρίς να κρατάει κακίες!

Μακάρι να μάθουμε να λειτουργούμε όλοι μας με αυτό τον τρόπο! Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον τόπο μας!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας: 

"Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού Αναστασία Αντωνέλλη, ευχαριστούν θερμώς τον εξαιρετικό Αντιδήμαρχο Μυτιλήνης κ. Παναγιώτη Τσακύρη για την αρτιότατη διάθεση και προετοιμασία του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης  στις 11.01.2020  στο οποίο παρουσιάστηκε μια εξαιρετική πολιτισμική εκδήλωση για τον ποιητή Καββαδία με μεγάλη συμμετοχή πολιτών. Πολλά συγχαρητήρια και στους εργαζόμενους του θεάτρου για την πολύτιμη αρωγή και  παρουσία τους."

Μοιράσου το άρθρο!