Πολιτισμός

11/07/2012 - 11:11

Ο Δήμαρχος Λέσβου στη χορευτική εκδήλωση από το Μπρόντ της Βοσνίας

yle="text-align:justify;"> Μια όμορφή εκδήλωση με το χορευτικό του Αδελφοποιημένου με το Δήμο Λέσβου, Δήμου Μπρόντ της Βοσνίας, παρακολούθησε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012, στο θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος. Στην εκδήλωση που ενθουσίασε και συγκίνησε τους θεατές, συμμετείχε και το χορευτικό του Δήμου Λέσβου και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  Λεσβιακού Καλοκαιριού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Βουνάτσος καλωσόρισε τα μέλη του χορευτικού και τους συνοδούς τους τονίζοντας τις στενές σχέσεις των δυο πόλεων.

«Οι κάτοικοι της Λέσβου και οι κάτοικοι του Μπρόντ ενώνονται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας, συναδέλφωσης και αλληλοϋποστήριξης. Δεκάδες κάτοικοι του νησιού μας έχουν επισκεφθεί την πόλη του Μπρόντ κατά την περίοδο της μεγάλης πολεμικής της δοκιμασίας, τότε που ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιάκωβος, έστηνε γέφυρες φιλίας, υποστήριξης και ενίσχυσης. Οι δεσμοί αυτοί παραμένουν και σήμερα ισχυροί και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα συνεχιστεί και στο μέλλον» τόνισε ο Δήμαρχος Λέσβου, πριν την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Μοιράσου το άρθρο!