Πολιτισμός

12/08/2016 - 13:27

Ο Γιώργος Κατσαρός στη Μυτιλήνη - Πέμπτη 18 Αυγούστου

yle="text-align: justify;">Το «Κτήμα Οινοφόρος» στα πλαίσια του τρύγου του 2016 διοργανώνει σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις «γιορτής κρασιού» με παρουσία αξιόλογων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως και τοπικών συγκροτημάτων με τίτλο «Μπες στη γιορτή μπες στο... κλήμα!!!».

Υποδεχόμαστε την αυγουστιάτικη πανσέληνο την Πέμπτη 18-08-2016 με τον Γιώργο Κατσαρό και το μαγευτικό του σαξόφωνο.
 
O σπουδαίος σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός επιστρέφει με το εξαιρετικό του νέο πρόγραμμα «Μουσικά φεγγάρια» γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του και όχι μόνο. 
 
O Γιώργος Κατσαρός είναι ένας συνθέτης και μουσικός που έχει διαγράψει τη δική του ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο και συνεχίζει και σήμερα με ιδέες και μουσικές προτάσεις. Συνθέσεις  του έχουν τραγουδήσει η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και πολλοί άλλοι. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από όλους μας, τα πιο πολλά σε στίχους του Πυθαγόρα: «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Κάθε λιμάνι και καημός» κ.α. Σε αυτές τις νέες του εμφανίσεις του ο Γιώργος Κατσαρός θα μας ταξιδέψει με το σαξόφωνό του, έτσι μόνο αυτός ξέρει! 
Στο τραγούδι η Ελένη Σταμίδου πρωταγωνίστρια μιούζικαλ και Λυρικής Σκηνής με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και ο Κώστας Νικολόπουλος.
Μαζί τους ο μεγάλος μαέστρος του Γιάννη Πάριου Γιάννης Σαρόγλου.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ειδικό πρόγραμμα για την πανσέληνο και θα συνεχιστεί με τραγούδια που θα τραγουδήσουν όλοι μαζί με τη συνοδεία του σαξόφωνου του Γιώργου Κατσαρού.
 

Μοιράσου το άρθρο!